Gündem

Sosyal Medya' da Fuat Avni, Gerçek Yaşamında FETÖ' nün Altın Çocuğu!

Özellikle Twitter kullanıcıların çok iyi bildiği Fuat Avni hesabı, Türkiye aleyhine paylaşımları ve garip çıkarımlarıyla epey takip ediliyor. Hükümet zararına, devlet ve millet varlığına yönelik ciddi kehanetlerle de ününe ün katmaya devam ediyordu. Ancak uzunca sürelerdir ne olduğu çözülemeyen Fuat Avni hesabı, FBI’ ın yardımıyla çözüme kavuşturuldu.

FBI bilgi verdi, düğüm çözüldü!

Twitter’da Fuat AVNİ olarak bilinen kullanıcının, FBI tarafından ihbar edilmesi üzerine çalışmalar başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda Fuat AVNİ isimli hesabın arkasındaki en önemli isim FETÖ‘ nün altın çocuğu olarak adlandırılan üst düzey şahıslarından birisinin olduğu öğrenildi. Sosyal medyada Fuat Avni, gerçek hayatta FETÖ’ nün bir numaralı isimlerinden birisi olan bu şahısın, Aydoğan Vatandaş isimli şahıs olduğu aktarıldı.

FETÖ’ nün medya ayağının en önemli ve tehlikeli isimlerinden birisi olan Aydoğan Vatandaş, ABD’ de görüntülendi.

15 Temmuz darbe girişimini planlamak ve zemin hazırlamak, kamuoyuna yanlış ve devlet aleyhine bilgiler vermekten suçlanan Aydoğan Vatandaş’ ın ABD’ de Rıza Sarraf dosyasını yürüten savcının da ofisini sürekli olarak ziyaret ettiği aktarılan diğer bilgiler arasında yer alıyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA