Gündem

Sözleşmeli Personel Pozisyon Ünvanları ile Asgari Nitelikleri Gösterir Cetvele Yeni Meslek

Sözleşmeli personel pozisyon Ünvanları ile asgari nitelikleri gösterir cetvele yeni meslek.


Sözleşmeli personel pozisyon unvanları ile asgari nitelikleri gösterir cetvele yeni bir meslek eklendi. Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların içerisine (Taş İşleyici) ibaresinden sonra gelecek şekilde “Talkari Ustası” İbaresi , Cetvelde bulunan “A-Sözleşmeli Personel Pozisyon unvanları ile asgari nitelikleri gösterir cetvel” bölümünde yer alan “TEKNİSYEN” satırından sonra gelmek üzere aşağıdaki satır eklendi. Telkari Ustası ( Altın Gümüş işlemeciliği konusunda en az 5 yıllık tecrübe sahibi olduğunu belgelemek.” Söz konusu Bakanlar kurulu kararı 8 şubat 2016 Tarihinde kararlaştırılmıştır.


Ekli Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ın Yürürlüğe konulması ; Maliye Bakanlığının 28.1.2016 tarihli ve 785 sayılı yazısı üzerine, 657 sayılı devlet memurları kanunun 4 üncü maddesinin (b) fıkrasına göre, Bakanlar Kurulu’nca 8 Şubat 2016 tarihinde kararlaştırılmıştır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını alan Bakanlar Kurulu Kararının resmi gazete linkine gitmek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Söz Konusu Bağlantı : http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/04/20160408.htm


Kamu haberleri ,  Gündem haberleri, Kamu personeli alım haberleri ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği cep telefonu uygulamasını indirerek kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından her yerde ve her zaman haberdar olma fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek ücretsiz üye olabilir, forumlardaki tartışmalara dahil olabilir, tartışma başlatabilir, görüş ve önerilerinizi forum yönetimi ve ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.