Gündem

Spor salonları ne zaman açılıyor? Spor salonlarının açılış tarihi belli oldu mu?

Normalleşme adımlarının atılmaya başlamasından sonra gözler spor salonlarına çevrildi. Spor salonlarının ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Binlerce vatandaşlar, yıllık olarak spor salonuna yazıldı. Aylık ya da yıllık aboneliği olan vatandaşlar, spor salonları açıldığı zaman kullanamadıkları hakların ne olacağını da merak ediyor. Spor salonlarının açılış tarihi hakkında açıklama yapıldı mı?

NORMALLEŞME TAKVİMİ HAZIRLANDI

Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay, salgına ilişkin 4 adımlı normalleşme takvimini hazırladı. Hazırlanan planlama takvimine göre birinci aşama 11 Mayıs tarihinde başladı. İkinci aşama 27 Mayıs – 31 Ağustos’ta, üçüncü aşama, 1 Eylül – 31 Aralık ve dördüncü aşama 1 Ocak 2021 tarihi ve sonrası olarak belirlendi.

Spor salonları ne zaman açılıyor? Spor salonlarının açılış tarihi belli oldu mu?

İLK ADIM 11 MAYIS’TA ATILDI

Koronavirüs salgınına ilişkin normalleşme adımı 11 Mayıs tarihinde atıldı. 11 Mayıs’ta AVM, kuaför, berber ve güzellik salonlarının açılmasının ardından gözler, kapalı olan diğer işletmelere çevrildi.

SPOR SALONLARI AÇILIYOR MU?

Spor salonlarına üye olan binlerce kullanıcı, spor salonlarının ne zaman açılacağını merak ediyor. Spor salonlarına ilişkin açılış tarihi, Haziran ayının son haftası olarak tahmin ediliyor. Bununla beraber basketbol okulları, dans ve futbol okulları da normalleşme adımının ikinci aşamasında açılması planlanıyor.