Gündem

Suruç'ta Yaşananlar Hakkında MHP Lideri Bahçeli'den Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bayram namazı sonrasında açıklama yaptı. MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında Suruç’ta yaşanan olaylar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SURUÇ’TA YAŞANANLAR

Suruç’ta yaşananlar hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Bu olay her yönüyle üzücü. Bir siyasi milletvekili ve ailesine yönelik bir saldırı. Bu çok yönlü incelenmeli” ifadelerine yer verildi.

Bunun yanı sıra Kandil operasyonu ve ABD’deki FETÖ’cüler hakkında açıklama yapan Devlet Bahçeli açıklamalarının devamında FETÖ’cüler hakkında “Türkiye’de 251 vatan evladımızın şehit edildiği, binlercesinin yaralandığı bir ortamda lüks arabalarla lüks villalarla kimlerin yaşadığını görüyoruz. ABD, Türkiye ile dostluğunu devam ettirmek istiyorsa FETÖ’yle birlikte hepsini paket yapıp Türkiye’ye göndermesi lazım.” dedi.

KANDİL OPERASYONU 

Tüm bunların yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kandil operasyonu hakkında “Biz yıllardan beri Kandil’e bayrak dikmenin gereğini vurguladık. İnşallah o bayrak Kandil’de de dikilecek” ifadelerini kullandı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA