Gündem

Tarık Akan' a Veda ve Sevgi Mesajları Gelmeye Devam Ediyor

Tarık Akan’ a Veda ve Sevgi Mesajları Gelmeye Devam Ediyor

16 Eylül 2016 tarihinde hayata gözlerini yuman Tarık Akan, çok sayıda kişinin sevdiği bir oyuncu, sanatçı ve herşeyden önce değerli bir insandı. Türk sinemasına katkıları, kişiliği ve duruşuyla daima örnek olmaya çalışan kıymetli bir sanat severdi.

Kansere yenik düşüp hayata veda ettiği tarih olan 16 Eylül 2016 tarihinden itibaren tüm ülke yasa boğuldu. Türk sinemasının yakışıklı yüzü, jonü olarak tanınıyordu.

Tarık Akan’ ın tüm sevenleri, halen ona veda mesajlarını iletmeye devam ediyorlar. Gerek sosyal medyada, gerekse diğer mecralardan ülkenin her yerinden dualar, sevgiler dolu mesajlar aktarılıyor. Ailesine de sosyal medyadan oldukça yüksek sayıda taziye mesajları iletilmiş durumda.

Tarık Akan’ ın ölüm sebebi ne?

Tarın Akan bir süredir tedavi görmekte olduğu kanser mücadelesine yenik düştü. Tedavi süreci devam etmekte iken adını altın harflerle yazdırmış sinemacının sevenleri, onunla dolu sahneleri, filmleri ve tüm resimleri sosyal medya platformlarında baş köşeye oturtmuş durumdalar.

Sosyal medyada sevgi sel oldu.

Sevgi mesajlarının en yoğun olduğu yer olan sosyal medya platformlarında, oldukça güzel paylaşımlar ve iletiler oluşturulmuş durumda. İşte onlardan bazıları…

– ” Gurur duy. Bu ülkeden bir Tarık Akan geçti. “

– ” Hoşçakal yakışıklı. ” 

– ” Aç kapıyı Veysel Efendi, Damat Ferit gidiyor. “

Kamupersoneli.net | ANKARA