Gündem

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına Atanan Kamil Tabak Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi kabinesinde Tarım ve Orman Bakanı olarak açıklanan Bekir Pakdemirli ilk atamasını Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı makamına yaptı. 

Yeni Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı makamına Kamil Tabak’ı atadı. İşte detaylar;

KAMİL TABAK TARIM BAKANLIĞI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ATANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı görevine yapılan bu ataması ise göreve atanan Kamil Tabak sosyal medya hesabından duyurdu. Kendisine ait Facebook hesabından yapmış olduğu açıklamasında Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı görevine atandığını ifade eden Kamil Tabak bu atamayı yeni Bakan Bekir Pakdemirli tarafından yapıldığını bildirdi. 

Kamik Tabak sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında, ”13 Temmuz 2018 itibariyle Tarım ve Orman Bakanımız Sn Bekir Pakdemirli’nin tensipleriyle, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım.. Rabbim hayırlı çalışmalarımızda işlerimizi âsân eylesin. Bizleri mahçup etmesin…” ifadelerini kullandı. 

KAMİL TABAK KİMDİR?

Kamil Tabak 1 Eylül 1970 doğumlu. Eski adıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda çeşitli görevlerde bulunan Kamil Tabak, bakanlıkta Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığı makamlarında bulundu. Kamil Tabak son olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı görevine getirildi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA