Gündem

Taşeron İşçilerin Akıbeti Hakkında Hükümetten Açıklama

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ taşerona kadro konusunun akıbeti hakkında bir açıklama yaptı. Taşeron işçilerin kadroya geçirilme süreci hakkında detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, dün Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kuruluna geleceği ifade edilen taşerona kadro konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ konu ile ilgili olarak açıklamalarında taşerona kadro konusunu kökünden çözecek olan tasarıyı sevk edeceklerini önümüzdeki günlerde ise tasarının Bakanlar Kuruluna geleceğini ifade etti. Ayrıca Başbakan Yardımcısı Bozdağ söz konusu tasarının Bakanlar Kurulunun ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sevk edileceğini Ocak ayı içinde de sorunun tamamen çözüleceğini bildirdi.

“OCAK AYI İÇİNDE HALLETMİŞ OLACAĞIZ”

Bu kapsamda Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklamalarında “Kökünden çözülecek bir tasarıyı sevk edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Bakanlar Kurulu’nun gündemine konu gelecektir. Ardından Meclis’e sevk edilecek. Ocak ayı içinde taşeronu halletmiş olacağız.” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Oyalama taktigi bakalim ne olacak olan yine bizim gibi taserona olacak masallar masallar

  2. Acaba bir türlü gelmeyen kadro typ proğramindaki okullarda calisanlarada varmı bizide alsanizda buyasdan sonra artik ise alan olmuyor emekli olsakissizlik parası bile alamiyoruz bizde kadro istiyoruz