Gündem

Taşeron Kadro Beklerken İşinden Oldu Belediye Başkanı'nın Makamını Bastı

 Taşeron İşçi İşten Çıkarılınca Belediye Başkanı’nın Odasını Bastı Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Çatalağzı Beldesi’nde Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ‘li belediye başkanı Adnan Akgün, işten çıkarılan taşeron işçinin saldırısına uğradığını iddia ederek polise şikayette bulundu. Olayın ramazanın 3’üncü gününde meydana geldiği öğrenilirken, belediyede taşeron firma işçisi olarak çalıştığı öğrenilen Alparslan D.’nin alkol ve madde bağımlısı olduğu gerekçesiyle iş akdine son verilmesi üzerine işten çıkarıldığı bildirildi. Alparslan D’nin işten çıkarılma kararından kısa bir süre sonra alkollü olarak belediye başkanının odasını bastığı ve makama balta ile geldiği daha sonra belediye başkanını balta ile tehdit ettiği iddia edildi.

Alparslan D’nin olay günü alkollü olduğu ve makam odasına girdiği belediye başkanı Adnan Akgün’ü “Böyle mi olması gerekiyordu? Gerekmiyordu değil mi? Arkamdan film çevirenler. Yazıklar olsun” sözleri ive elinde balta ile tehdit ettikten sonra dışarı çıktığı öğrenilirken, belediye başkanı olaydan kısa süre sonra polise giderek şikayetçi oldu.

Alınan bazı haberlere göre de taşeron işçinin haksız yere işten çıkarıldığı iddia ediliyor. Taşeron işçiler çoğu kamu kurum ve kuruluşundan haksız yere işten çıkarılmalar ile karşı karşıya kalabiliyor. Fakat bu durum hakkında net bir açıklama henüz gelmedi. Olay ile ilgili baskın anına ait kamera görüntüleri de medyaya yansıdı.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Vay babam vay adam gibi başbakanı harcadılar sözünü tutan bir basbakani darbeyle indirdiler mujde verileli 4 ayi gecti mujde verildi verileli kac tane taşeron haksiz yere ekmeginden edildi ve bu proje hayata gecene kadar da kac kişi ekmegin den olacak nerde kaldi mujde ???

  2. Ha kadro geldi ha gelecek derken 3 yildir calisanim bizide cikardilar torpillileri almislar 1 kasimdan sonra girenleri almislar bizi hastanede taporlu eleman yabmislar bugünde cikardilar

  3. Bu taserona kadro gelecek deyip bekliyoruz.yeni yil gelmeden işten cikarilirsak ne olacak bazi belediyeler duyduguma gore yeni yilda eksiltmelere gidecek bu cikarilan iscilerr ne olacak ?????