Gündem

Tatilin İlk Gününde Kaza Bilançosu Belli Oldu ! Çok Sayıda Ölü Var

Kurban Bayramı tatilinin birinci gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde çeşitli trafik kazaları meydana geldi. Söz konusu kazalarda 19 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Ayrıca 91 kişinin de yaralandığı vurgulandı.

GÜN İÇİNDE MEYDANA GELEN KAZALAR

9 günlük bayram tatilinin birinci gününde, Ankara, Amasya, Aydın, Aksaray, Antalya, Adıyaman, Bursa, Bolu, Düzce, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kahramanmaraş, Kütahya, Kırklareli, Konya, Manisa, Malatya, Niğde, Samsun, Sivas ve Ordu’da çeşitli trafik kazaları meydana geldi. Bu kazalarda 91 kişi yaralanırken 19 kişi de hayatını kaybetti.

Bursa-Ankara karayolunda aralarında 2 yolcu otobüsünün de bulunduğu 31 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. Bunun yanı sıra Amasya’da 3 kişi hayatını kaybederken Manisa’da 2 kişi hayatını kaybetti. 

Ankara, Aydın, Aksaray, Antalya, Adıyaman, Bolu, Düzce, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kahramanmaraş, Kütahya, Kırklareli, Konya, Malatya, Niğde, Samsun ve Sivas’ta bugün meydana gelen kazalarda 8 kişi hayatını kaybederken 60 kişi de yaralandı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA