Gündem

TBMM Başkanı Yıldırım'dan Önemli Açıklamalar: Ülkemiz Büyüdükçe…

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım Kurban Bayramı tatilini geçirmek üzere geldiği baba ocağı Erzincan’ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi’nin açılışına katıldı. 

TBMM Başkanı Yıldırım burada bir açıklama yaptı ve çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım açıklamalarında ülkemizin büyüyüp geliştiğini ülkemiz büyüdükçe de bazılarının kıskançlığının husumetinin arttığını ve zarar vermek için çeşitli hilelere başvurduklarını vurguladı.

BİNALİ YILDIRIM’IN AÇIKLAMALARI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın açıklamaları ise şöyle oldu:

“Elimizin değmediği, hizmetimizin ulaşmadığı yer kalmadı. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bütün yol arkadaşlarımız olmak üzere güzel hizmetleri ve işleri memleketimize yapmaya gayret ettik. Elbette daha yapılacak çok işimiz var. Her zaman yapılacak yeni şeyler var. Mevlana’nın dediği gibi ‘Dün dünde kaldı cancağazım, bugün yeni bir gün, yeni şeyler söylemek lazım.’ Ülkemiz büyüyor ve gelişiyor. Ülkemiz büyüdükçe ve geliştikçe de bazılarının kıskançlığı artıyor, husumeti artıyor. Ülkemize ve milletimize zarar vermek için çeşitli hilelere başvuruyorlar. Siz bunların ne olduğunu benim kadar biliyorsunuz. Bunlar bitmeyecek. Çünkü biz zor bir coğrafyada yaşıyoruz.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA