Gündem

TBMM Harekete Geçti ! Taşerona Kadronun Nasıl Verileceği Belli Oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisinde taşeron işçilerin kadroya alınması hakkında hareketlilik meydana geldi. Buna göre taşeron işçilerin kadroya geçirilmelerine ilişkin tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

KADRO KHK İLE VERİLECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığının ortak çalışmaları sonrasında taşerona kadro konusunda sona gelindi ve kamuda çalışan 900 bin taşeron işçinin kadroya geçirileceği ifade edildi. Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çalışmalara göre taşerona işçilere kadro çıkacak olan 695 veya 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile verilecek.

MÜJDE CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN VERİLMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen müjde ile yaklaşık 900 bin işçi kadro beklemeye başladı. Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerinde çalışan taşeron işçileri ilgilendiren düzenleme hakkında yeni çalışmalar yapılıyor. Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre taşeron işçilere kadro Kanun Hükmünde Kararname ile verilecek.

Ayrıntılar geldikçe ziyaretçilerimizle paylaşacağız…

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sayın cumhurbaşkanım Allah sizden razı olsun. Tek güvencimiz sizsiniz. 2019 seçimlerinde yanındayız. Bürokratlarinizda ayni düşüncede olmasi tüm taseron işcileri sevindirdi. Zaten devlet taşeron işçi maaşını veriyor. Neden aracıya %30 daha fazla versin. Rand sahipleri mafyalaşma durumda kadrolu yöneticiler işlerinin sekteye uğrayacağını düşünüyor biraz az yeyin lütfen. Bizide adam yerine koyun lütfen bu insanlar ezik miskin sosyal toplumdan uzak ketum olması bizleri mutlu etmiyor. Biz de düdüğümüzu ağzımızdan çalmak istiyoruz. Taseronda tahsil fark yok. Bir insan eğitimine görgüsune dürüstlüğüne güvenmez ise öz güven
    nereden alacak. Alçak mi olsun? Yalaka mi olsun. Bilgisine güvenmesin mi? Toplum ne hale geliyor insaf insaf

  2. Bizler kit e bağlı olarak MKE kurumunda muhimmat fabrikasi çalışmaktayız kadro yasasından faydalanmak istiyoruz bizlere şirketlerden kurtarın bütün yasal haklarımızı elimizden alıyorlar ihaleler oluyor bizler açıkta kalıyoruz işimizi severek yapıyoruz lütfen bu işe çözüm bulunuz Allah rızası için

  3. Ya nolur ayrım yapmayın hakkımızı istiyoruz belediye çalışanlarına da hak edilen kadroyu istiyoruz