Gündem

Teknosa ve Vatan Bilgisayar geçici süre kapatma kararı aldı!

Türkiye’de Koronavirüs vaka sayısı, kritik sayıyı geçince birçok market zinciri geçici olarak kapatma kararı aldı. Bugün Teknosa ve Vatan bilgisayar zincir marketleri de, Türkiye’de bulunan tüm şubelerini kapatma kararı aldı. Ülkemizde salgına ilişkin normalleştirme adımlarının atılmasının ardından kapatılan Vatan Bilgisayar ve Teknosa’nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. Dev 2 markanın 11 Mayıs’ta AVM’lerle beraber şubelerini açacağı öngörülüyor. 

MAĞAZALAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Yaklaşık 2 aya yakın bir süredir kapalı olan mağazaların ne zaman açılacağı internet üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Vatan Bilgisayar ve Teknosa mağazalarının 11 Mayıs’ta AVM’lerle birlikte açılacağı tahmin ediliyor. 

VATAN BİLGİSAYAR KAPATMA KARARI

Vatan Bilgisayar, Türkiye’de etkili olan Covid-19 (Koronavirüs) salgınında vaka sayısının artması sonucu bir önlem kararı aldı. Müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını en büyük önceliği olarak gören Vatan Bilgisayar, salgın sebebiyle 22 Mart 2020 Pazar gecesinden itibaren tüm mağazalarının faaliyetlerini geçici bir süre için durdurma kararı aldı.

Bu süreçte Türkiye’nin teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak için www.vatanbilgisayar.com adresindeki online mağazanın hizmete devam edeceği belirtildi.

TEKNOSA KAPATMA KARARI

Bizim için önemlisiniz. Sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı için Pazar gecesi itibarıyla mağazalarımızın faaliyetine geçici süre ara veriyoruz.7/24 sağlıklı, güvenli, hızlı alışveriş için teknosa.com ve mobil uygulamamızla hizmetinizdeyiz’’ denildi.