Gündem

Terör Mağdurlarına Bayram Yardımı

Hakkari ilinde bulunan terör mağdurlarına Ramazan Bayramı yardımı yapıldı. Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde…  

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Beşir Derneği ile Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (Hak-Soy Der) tarafından hazırlanan yardım kolileri, terörden zarar gören vatandaşlara dağıtıldı.

13 Mart’ta sokağa çıkma yasağıyla başlatılan ve 20 Nisan’da tamamlanan “Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu” ile çukur, barikat ve teröristlerden temizlenen ilçede, evlerine dönen vatandaşlara yapılan yardımlar devam ediyor.

Terör saldırılarından zarar gören vatandaşların yaralarının sarılması için yürütülen çalışmalar kapsamında hazırlanan yardım kolileri, Beşir Derneği Hakkari Temsilcisi Mehmet Şan, Hak-Soy Der yöneticisi Muharrem Seven, koordinatör Mehmet Ertuş tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Yardım dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Beşir Derneği temsilcisi Mehmet Şan, ilçedeki vatandaşlara yanlız olmadıklarını göstermek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. 

Bayram öncesinde vatandaşları sevindirmek istediklerini vurgulayan Şan, “Bundan sonra da yardımlarımız devam edecek. Yüksekova halkı şu anda mağdur durumda ve biz de onların yanında olacağız. İmkanlarımız dahilinde gereken yardımlarda bulunacağız. Bu etkinliğimizde bize destek veren herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu. 

Kamupersoneli.net / AA