Gündem

Terör Örgütü PKK'ya Bir Darbe Daha! Gri Listedeki Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Terör örgütlerine yönelik devam eden operasyonlara ara verilmeden devam ediliyor. Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen operasyonlara ek olarak TSK yurt dışında bulunan terör mevzilerini de bir bir yok ediyor. 

Bu kapsamda güvenlik güçleri tarafından düzenlenen son operasyonda İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı listede yer alan bir terörist etkisiz hale getirildi. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan basın açıklaması ve detayları;

GRİ LİSTEDEKİ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ağrı Doğubayazıt kırsalında devam eden hava destekli operasyonlar neticesinde etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin ‘Gri’ listede yer alan ‘Tolhildan’ kod adlı Fecri Demir olduğunun tespit edildiğini bildirdi. Bu konuda TSK tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında ise şu ifadeler kullanıldı. 

“Ağrı Doğubayazıt kırsalında devam eden hava destekli operasyonlar neticesinde etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin İçişleri Bakanlığı Gri Listesinde yer alan “Tolhildan” kod adlı Fecri Demir olduğu tespit edilmiştir”

Bu operasyonlardan önce ise TBMM Başkanı ve eski Başbakan Binali Yıldırım konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulunmuş ve terör konusunun Türkiye gündeminden büyük ölçüde çıkarıldığını duyurmuştu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA