Gündem

Terörle Mücadele Konusunda Milli Savunma Bakanı Akar'dan Dikkat Çeken Açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yurdun dört bir yanında ve yurt dışındaki önemli noktalarda gerçekleştirilen terör operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Hulusi Akar terörle mücadele konusunda yapmış olduğu paylaşımında, huzur ve güven temalı açıklamalarda bulundu. Milli Savunma Bakanı Akar tarafından terörle mücadele tarafından yapılan açıklama detayları şöyle, 

HULUSİ AKAR’DAN TERÖRLE MÜCADELE AÇIKLAMASI

Bilindiği üzere son dönemlerde başta bölücü terör örgütü PKK olmak üzere tüm terör örgütlerine yönelik geniş kapsamlı operasyonlar gerçekleştiriliyor. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen bu operasyonlarda terör örgütlerine göz açtırılmıyor. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’da bu konuya dair bazı açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı. “Ülkemizin, 81 milyonluk milletimizin layık olduğu güven ve huzur içinde yaşayacağı günler yakındır. Ülkemizin ve milletimizin birliği, bütünlüğü, güvenliği, asil milletimizin egemenliği ve bağımsızlığı için Türk Silahlı Kuvvetleri elinden gelen her türlü gayreti gösterdi, göstermeye devam edecek”

Kamupersoneli.net – ANKARA