Gündem

THY Bomba Notu Hakkında Açıklama Yaptı

Türk Hava Yolları Uçağında Bomba Notu  
 
Türk Hava Yollarının İstanbul’dan Hannover’a giden uçağının Hannover’a inişi esnasında Hannover Havaalanı tamamen kapatıldı ve sadece iniş yapan Türk Hava Yolları uçağı piste iniş yaptı.  Havaalanının kapatılma sebebi olarak iniş yapan Türk Hava Yolları uçağı hakkında bomba ihbarı belirtildi. Türk Hava Yolları uçağının tuvaletinde bir not bulundu. Bu notda bomba var yazıyordu. Bu notun bulunması üzerine uçağın pilotu kuleyi uyardı.  
 
Türk Hava Yolları uçağının pilotundan bomba hakkında uyarı alan kule Hannover Havaalanının uçuşa kapatılması hakkında gereğini yaptı.  
 
Türk Hava Yolarından Bomba Notu Açıklaması  
 
Türk Hava Yollarından uçakta bulunan bomba var yazılı not hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada uçağın incelendiği ve yapılan araştırmalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi.  
 
Yapılan açıklamada Türk Hava Yoları TK1555 sefer sayılı uçağın tuvaletinde peçeteye yazılı bomba notu bulunduğu belirtildi. Türk Hava Yolları TK1555 sefer sayılı uçağın pilotu kuleyi uyardı ve bu bağlamda Hannover Havaalanı uçuşa kapatıldı. Türk Hava Yolları TK1555 sefer sayılı uçağı Hannover Havaalanına sorunsuz bir şekilde iniş yaptı. Yolcuların tahliyesinden sonra uçakta yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir bombaya veya olumsuz duruma rastlanmadı.  
 
Türk Hava Yoları TK1555 sefer sayılı uçağında bomba veya herhangi bir olumsuzluk olmadığını ve uçuşların Hannover Havaalanının sefer saatlerinin normale döndüğünü bildirdi. 
 
Kamupersoneli.net