Gündem

THY'den Son Dakika Açıklaması! Seferler Aksayabilir

Türk Hava Yolları (THY) internet sitesinden yeni bir duyuru yayımlandı. Söz konusu duyura göre İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yolcuların mağdur olmaması adına uçak kalkışından daha önce saatlerde ve gerekirse çok erken saatlerde tüm kontrollerini tamamlamaları ve geç kalmamaları istenildi.

Bilindiği gibi meteoroloji tahminleri açıklamıştı. Bu tahminler neticesinde aralıklarla İstanbul’da yüksek kesimlerde yoğun şekilde etkili olan kar yağışlarının gece saatlerinde sıcaklığın düşmesiyle beraber etkisini artıracağı ve yolcuların hava muhalefeti sebebiyle mağdur olmamaları için THY’den açıklama yapıldı.

THY’den yapılan açıklamada;

“Meteorolojiden alınan verilere göre 1 Mart 2018 tarihinde saat 05.00 itibariyle İstanbul’da kar yağışının etkili olması beklenmektedir. 1 Mart tarihinde İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı uçuş yapacak yolcularımızın mağduriyet yaşamamaları adına gerek trafikte gerek havalimanında oluşabilecek yoğunluğu dikkate alarak terminalde bulunmalarını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Kamupersoneli.net I ANKARA