Gündem

THY'nin seferlere ne zaman başlayacağı belli oldu! THY ve Pegasus'un yurt içi ve yurt dışı seferleri ne zaman yapılacak?

Gelen bir son dakika bilgisine göre THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY seferlerinin ne zaman başlayacağını duyurdu. Buna göre 4 Haziran’da iç hat seferleri 10 Haziran’da da dış hat seferleri başlayacak.

İÇ VE DIŞ HAT SEFERLERİ BAŞLIYOR

Koronavirüs salgını sebebiyle uçuşlar bir süreliğine durdurulmuştu. Uçuşların ne zaman başlayacağı binlerce vatandaş tarafından merak ediliyordu. Gelen son dakika bilgisine gör THY’nin iç ve dış hat seferlerinin başlayacağı tarih açıklandı.

HAZİRAN AYINDA UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Koronavirüs salgınında normalleşme adımlarının atılmasının ardından uçuşların ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, uçuşların Haziran ayı içerisinde başlayacağını açıkladı. 4 Haziran’da iç hat, 10 Haziran’da da dış hat seferlerinin başlayacağı ifade edildi.

THY'nin seferlere ne zaman başlayacağı belli oldu! THY ve Pegasus'un yurt içi ve yurt dışı seferleri ne zaman yapılacak?

PEGASUS TARİH AÇIKLAMASI

Pegasus Genel Müdür Mehmet Nane, iç hat seferlerine Mayıs ayı sonunda başlayacaklarını ifade etmişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Nane, açıklamasında, “Mayıs sonu uçuşlarımıza iç hatlarla başlamayı planlıyoruz” ifadesini kullandı. Bugün yapılan açıklamada ise şu ifade kaydedildi:

“28 Mayıs – 3 Haziran 2020 İptal Olan Yurt İçi Seferlerinin Bilet İşlemleri Hakkında

Korona virüsü için alınan ilave tedbirler doğrultusunda 28.05.2020 tarihinden 03.06.2020 (dâhil) tarihine kadar tüm yurt içi seferlerimiz iptal edilmiştir”