Gündem

TSK'dan Son Dakika Açıklaması: 2 Askerimiz Şehit Oldu

TSK’dan Afrin açıklaması.

TSK’dan yapılan son dakika açıklamasına göre 1 askerimiz çatışmada, 1 askerimizde Kiliste ki saldırı sonucu şehit olmuşlardır.

“Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 03 Şubat 2018 tarihinde, bir kahraman silah arkadaşımız PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada, bir kahraman silah arkadaşımız da Kilis hudut bölgesinde, aynı terör örgütü unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit olmuştur.”

Sınır Karakoluna Terör Saldırısı! 6 Askerimiz Yaralandı

Savaş Hudutunda yer alan Süngütepe’de bulunan Saatli Hudut Karakolu’na terör örgütü tarafından tanksavar tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 2’si ağır 6 askerimizin yaralandığı bilgisi geldi.

Söz konusu saldırının 14:00’da meydana geldiği açıklandı. Burseya Dağı eteğinde bulunan Süngütepe Hudut Bölüğüne bağlı İlhami Hardal Piyade Hudut Karakolu’na tanksavar atışı ile saldırı düzenlendi. Saldırıda Burseya Dağı’nın eteklerinde yer alan eski adı Saatli Karakolu olan binanın nöbet kulesi isabet aldığı açıklandı. Karakolda 2’si ağır olmak üzere 6 askerin yaralandığı açıklandı. Yaralı askerlerin Kilis Devlet Hastanesine getirildiği belirtildi.

Ayrıntılar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Kamupersoneli.net I ANKARA