Gündem

Tüm Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümü tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanmakta. Tüm yurtta vatan toprağının her köşesinde coşku ile kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı için tüm hazırlıklar da tamamlandı. 

Türkiye geneli tüm okullarda bugün için törenler düzenlenecek, yazılar ve şiirler okunacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilen ve her yıl daha büyük coşku ile kutlanan Cumhuriyet Bayramını her sene daha büyük bir coşku ile yaşanacak. 

Bizlerde Kamupersoneli.net olarak tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarız. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 29 EKİM MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm milletin Cumhuriyet Bayramını uzun bir konuşma ile kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda şu ifadeleri kullandı. ”Tarihe, mazlumlara sırtını dönen değil evini ve ekmeğini bölüşen, her konuda tercihini haktan ve adaletten yana kullanan bir ülke olarak geçmenin şerefi bize yeter. Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyecek, hiçbir engelin, hiçbir sabotajın, hiçbir oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına müsaade etmeyeceğiz. Bizler, 95. yıldönümüne vasıl olduğumuz Türkiye Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NUN 29 EKİM MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yayımladığı mesajında Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını rahmetle andı ve “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum, tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet.” dedi. 

MHP LİDERİ BAHÇELİ’NİN 29 EKİM MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel bir mesaj yayımladı. Devlet Bahçeli mesajında şu ifadelerle milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutladı. 

”Cumhuriyet’in ilanı; kavrayıcı bir akla, kuşatıcı bir çalışmaya, yıllar içinde olgunlaşan derin bir stratejiye, bunların da üstünde inanmış bir kalbe, istikbale duyulan özlemle birlikte istiklal aşkına sonuna kadar bağlıdır. Tarihteki sayısız badireyi geçerek, tuzakları bozarak yolunda kararlı adımlarla yürüyen Türk milleti, Cumhuriyet’le birlikte ileriye ve müreffeh bir seviyeye erişme hedefini de açıklıkla belli ve teyit etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle büyük Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Destansı mücadelelerle fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesini temin eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurucu kahramanları rahmetle, hürmetle, minnetle anıyorum.”

Kamupersoneli.net – ANKARA