Gündem

Türk Hava Yolları Bu Gün 9 Seferini İptal Etti

Türk Hava Yolları A.O Belçika’da yaşanan ve 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırıları nedeniyle Belçikaya yapılacak uçak seferlerini iptal ettiğini duyurdu. 

Türk Hava Yolları A.O Basın Müvaşiri Yahya Üstün terör saldırısı nedneiyle Belçika seferlerinin iptal edildiğini açıkladı. Bu gün 9 seferin iptal edildiğini twitter’daki hesabından duyuran Türk Hava Yolları A.O Basın Müvaşiri : “Brüksel’de yaşanan olaylar nedeniyle bugün toplam 9 sefer iptal edildi” dedi.

Belçika’nın başkenti  Brüksel’deki Zaventem Havalimanı’nda meydana gelen saldırılar sonucu bir çok insan hayatını kaybetmiş ve tüm avrupa ülkeleri teyakuza geçmişti. Sabah Saatlerinde meydana arka arkaya gelen patlamalar avrupa’da adeta bir soğuk duş etkisi yarattı. Öğleden sonra bir seferin iptal edildiğini THY zaten duyurmuştu. 24-25 Mart 2016 tarihinde gerçekleşmesi düşünülen seferlerin iptal edildiği öğrenildi. Sosyal Paylaşım sitesi twitter’dan konuyla alakalı açıklama yapan Yahya Üstün “Brüksel’de yaşanan olaylar nedeniyle bugün toplam 9 sefer iptal edilmiş olup, 24 ve 25 Mart’ta icra edilmesi planlanan Brüksel seferlerinin tedbir amaçlı satışa kapatılmasına karar verilmiştir.” dedi.

Brüksel’de havalimanında meydana gelen saldırıların hemen ardından , yine Brüksel’de bulunan Avrupa Birliği Kurum binalarında panik havası yaşandı. Kurum çalışanlarına evden çıkma yasağı getirilirken saldırının IŞİD tarafından yapıldığı yönünde istihbaratlar ağır basılıyor. Henüz resmi makamlardan saldırganların kimliği hakkında bir açıklama gelmedi.

 Kamupersoneli.net