Gündem

Türk Hava Yolları (THY) İç Hat Seferleri Başladı

İstanbul’da birkaç gündür yoğun şekilde etkili olan kar yağışları ve görüş mesafelerinin uçuşa engel olmasından dolayı Türk Hava Yolları’nın dün saat 00.00’a kadar iptal edilen tüm seferler bu sabah yeniden uçuşa açılarak hizmet verileceği belirlendi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise yaptığı açıklamada; “Atatürk Havalimanı’nda yoğun bir karla mücadele ve temizlik ile Salı günü 300 sefer icra edilmesi planlanmıştır. Web sitemizden takip lütfen” ifadelerini kullandı.

YOLCULAR HAVALİMANINDA SABAHLADI

Atatürk Havalimanı’nda yolcuların uçuşlarının iptal olması nedeniyle uçuş izni verileceği saati beklerken havalimanında yerlerde yatarak bekleyişlerine devam ettiler.

Diğer yandan tekerleklik sandalye ihtiyacı bulunan vatandaşlara ise öncelik sağlanması amacıyla en yakın otele götürdüler. Havalimanı’nda bulunan bilet satış ofislerinin önünde devam eden kuyruk bekleyişi ise devam ediyor.

338 HALA İPTAL

Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda; 10 Ocak 2017 tarihinde, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında beklenen yoğun kar yağışı, kuvvetli rüzgar ve buzlanma nedeniyle yapılması planlanan 338 seferin iptal edildiği açıklandı.

Kamupersoneli.net | AA