Gündem

Türk Hava Yollarından Öğretmenlere İndirim Müjdesi!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında yapılan görüşmeler sonucunda 20 Kasım 2017-24 Mart 2018 tarihleri arasında 25 iç hat öğretmen indirimi kararı alındı.

ÖĞRETMENLERE THY’DEN UÇAK BİLETİ İNDİRİMİ

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nin internet sayfası üzerinden yayımlanan bir duyuru ile THY ile MEB’nin öğretmenelrin uçak biletlerini indirimli almalarına ilişkin bir görüşme gerçekleştirildiği aktarıldı. Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından belirlenen tarihler arasında, iç hatlarda biletleme yapılması kaydıyla öğretmenlere yüzde 25 indirim uygulanması kararı çıktı.

MEB tarafından yayımlanan duyuru metni,

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Bakanlığımız ile Türk Hava Yolları arasında yapılan görüşmeler sonucunda öğretmenlerimiz bu sene de indirimli seyahat etme imkânına kavuştu.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve aileleri, Türk Hava Yolları TK iç hat seferlerinde (Anadolu Jet iç hat seferleri dahil), 20 Kasım 2017-24 Mart 2018 tarihleri arasında biletleme yapılması kaydıyla 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak direkt ve aktarmalı business ve ekonomi kabin seyahatlerde (promosyon ücret seviyeleri hariç) tek bir rezervasyon kaydında aynı soyada sahip en az 1 yolcu, en fazla 4 yolcu için rezervasyon yapılması şartı ile %25 iç hat öğretmen indirimi ile seyahat etmelerine olanak sağlandı.

Kamupersoneli.net – ANKARA