Gündem

Türk Metal ve MESS'den son dakika açıklama bekleniyor: 130 Bin çalışanın maaş zammı belli olacak!

Toplu sözleşme görüşmeleri kapsamında Türk Metal ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasından 130 Bin çalışanı yakından ilgilendiren zam görüşmeleri devam ediyor. Çalışanlar merakla görüşmelerden çıkacak nihai kararı beklemeye başladı.

130 BİN ÇALIŞANIN MAAŞI DEĞİŞECEK 

MESS ile Türk Metal’in yaptığı görüşme sonrasında yapılan açıklamada, “Değerli Türk Metal üyeleri, MESS ile yürüttüğümüz toplu sözleşme müzakeresi sona ermiştir. Görüşmelerin 28 Ocak 2020 Salı günü saat 19:30 da devamına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

19.30’da başlayan zam görüşmeleri ile ilgili yapılan son açıklamada, “Sendikamız Türk Metal ile MESS arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin bugünkü oturumu an itibari ile başlamıştır.” denildi.

MESS SON DAKİKA AÇIKLAMA YAPTI

Son dakika Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından yapılan açıklamada, “Değerli üyelerimiz her türden bilgi kirliliğine karşı sendikamızın resmi kanalları dışındaki kaynaklara itibar etmemenizi rica ederiz. Sözleşme süreciyle ilgili tüm güncel gelişmeler resmi iletişim kanallarımızdan paylaşılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Türk Metal ve MESS'den son dakika açıklama bekleniyor: 130 Bin çalışanın maaş zammı belli olacak!