Gündem

Türkiye Ceren'e Ağlıyor ! Evinin Önünde Bıçaklanarak Öldürüldü ! Yeni Gelişmeler Var

Söz konusu olay dün akşam saat 19:30 sıralarında meydana geldi. Olay Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesinde yaşandı.

CEREN ÖZDEMİR HAYATINI KAYBETTİ

Balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı ve vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan genç kız sağlık ekipleri tarafından Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak bugün kara bir haber geldi ve Ceren Özdemir’in hayatını kaybettiği belirtildi.

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir’in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirtti ve açıklamalarında “Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz” ifadelerine yer verdi.

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Rektör Akdoğan çeşitli açıklamalarda bulundu. Akdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuz göğsünden ön taraftan, kalbin sağ yanından muhtemelen büyük bir bıçakla yaralanmış. Çünkü doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak. Vücudun ana damarını kesmiş ve karaciğere de saplanan büyük bir facia. Doktorlarımız ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koymuşlar. Zaten çocuğumuz gelene kadar kan kaybetmiş. Aldığım bilgiye göre okulundan çıkıyor, evine gelirken bir yere uğruyor. Oradan eve gelince zile basıyor ve yukarıdan ablası anahtarı atıyor. O ara biraz geç kalınca ablası aşağı indiğinde bakıyor ki evladımız kan içinde yatıyor. Burada tıbbi anlamda sağ olsun doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri yapmalarına rağmen evladımızı ne yazık ki kaybettik”

YENİ GELİŞME VAR

Bu cinayet sonrasında polis tarafından özel bir ekip kuruldu. Polis tarafından iş yerlerinin kameraları incelendi ve Ceren Özdemir’i takip eden bir kişinin görüntülerine ulaşıldığı ancak kapüşon nedeniyle kimlik tespiti yapılamadığı kaydedildi.

Ayrıca polisin zanlıya benzer bir kişiyi şüpheli sıfatıyla gözaltına aldığı ve bu kişinin emniyette sorgulandığı ifade edildi.