Gündem

Türkiye ve Dünya Gündeminde Neler Var ? (21 Ağustos 2016)

Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki bir sokak düğünü sırasında düzenlenen terör saldırısıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. 
Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor. 

EKONOMİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Şavşat’ta AK Parti teşkilatını ve Kaymakamlığı ziyaret edecek, Kaymakamlık önünde halka buluşacak, Belediyeye ziyarette bulunacak, Karagöl Milli Parkı’na gidecek.

(Artvin/10.00-12.00)

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt’ta sanayi sitesi, asfalt şantiyesi ve eğitim kampüsünde incelemede bulunacak, Beşpınar, Devetaşı ve Mutlu köylerini ziyaret edecek, il merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

Ağbal, Gümüşhane Devlet Hastanesi yolunda inceleme yapacak.

(Bayburt/11.00-15.30/Gümüşhane/19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

Suriye iç savaşında Fırat Nehri’nin batısı başta olmak üzere Halep ve Haseke’de yoğunlaşan çatışmalar ile Esed rejimi ve Rusya’nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Şam/Halep/İdlib/Lazkiye/Haseke) 

SPOR

Brezilya’daki 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nın kapanış töreni öncesi son müsabakalar yapılacak.

(Rio de Janeiro)

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk haftasına Gençlerbirliği-Gaziantepspor, Kayserispor-Akhisar Belediyespor, Antalyaspor-Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/Kayseri/19.30/Antalya/İstanbul/21.45)

TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk haftasına Boluspor-Sivasspor, Samsunspor-Adana Demirspor, Altınordu-Giresunspor ve Şanlıurfaspor-Ümraniyespor maçlarıyla devam edilecek.

(Bolu/Samsun/19.30/İzmir/Şanlıurfa/21.45)

ÖZEL HABER

“Terörle arasına mesafe koyamayanlar hesap veremeyecek”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci:

“Hala terörle arasına mesafe koyamayan siyasi partimiz mevcut. Umut ediyoruz ki o da en kısa zamanda terörle arasına, Kandil’le arasına mesafe koyarak meşru siyaset zemini içerisinde siyasi faaliyetlerine devam eder çünkü ona bütün milletimizin ihtiyacı var”

“Aksi takdirde terörle arasına mesafe koyamayanların milletin önünde hesap veremeyeceğini düşünüyoruz. Millet bunun hesabını sorar”

(Günay Nuh/Ardahan)

kamupersoneli.net | AA