Gündem

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Göktaşı düşme anı kameralara yansıdı!

Sosyal medyada çeşitli illerde göktaşı düştüğü iddiası ortaya atıldı. Çeşitli illerdeki vatandaşların sosyal medyada paylaşmış olduğu görüntüler, gündemde bomba etkisi yarattı. Konuyla ilgili henüz yetkililerden resmi bir açıklama gelmezken, görüntüler sosyal medyada hızla yayılmaya devam ediyor.

HAVA BİRDEN AYDINLANDI

Parlak bir cismin düşme anı anbean telefon kameralarına yansıdı. Kentte akşam saatlerinde havanın birden aydınlanması, tüm vatandaşları tedirgin etti. Göktaşının düşme anı çeşitli illerden görüldü. Vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemezken, çoğu ildeki vatandaşlar göktaşı düşme anını kayıt altına aldı. Düşme anından sonra hava toz bulutları oluştuğu görüntülendi.

KAMERALARA YANSIDI

Çeşitli illerden görülen göktaşı olduğu tahmin edilen cismin düşme anı kameralara yansıdı. Bingöl – Genç karayolunun 8. kilometresinde aracında seyir halinde olan bir vatandaş, göktaşı düşme anını kameralara çekti.

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Göktaşı düşme anı kameralara yansıdı!

GERÇEKTEN GÖKTAŞI MI DÜŞTÜ?

Pek çok ilden gelen benzer görüntüler, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyanın gündemine bir anda oturan göktaşı için henüz yetkili bir kanaldan açıklama gelmedi. Görüntülerin farklı şehirlerden farklı açılardan çekilmiş olması olayın inandırıcı olduğu yönünde iddiaları güçlendiriyor.  

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Göktaşı düşme anı kameralara yansıdı!