Gündem

Ulaştırma Bakanı ARSLAN’a Personel Alımlarıyla İlgili 4 Sorumuz Var

2017 yılında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet ARSLAN,  personel alımlarına dair bilgi aktarmıştı. 2018 yılında da Sayın Bakandan personel alımlarına dair cevap bekleyen sorular vardır.

Kamupersoneli.net olarak Sayın Bakanımıza net 4 soru yöneltiyoruz.

1- 2017’de Karayollarına 1280 personel alımı yapılacağı müjdesi verilmişti ancak sadece 640 personel alımı oldu. Kalan 640 personel alımı neden gerçekleşmedi, 2018 yılında atama yapmayı planlıyor musunuz?

2- Karayolları bünyesinde çalışan taşeron işçilerden kadroya geçemeyen 14 bin personel olduğu ifade edilmektedir, bununla ilgili bir çalışmanız olacak mıdır?

3- 2018 yılında Bakanlık ve bağlı kuruluşlara ne kadar personel alımı olacaktır? (Karayolları, TCDD, PTT)

4- Bakanlık ve bağlı kuruluşlarda taşerondan kadroya geçen personel sayısı yaklaşık ne kadardır? Yeni 4d statüde personel alımı yapacak mısınız?

***2018 yılı tüm öğrenim düzeyleri için KPSS’nin yenilenme yılıdır. Hayatlarına yön vermek isteyen adaylara Karayollarına, TCDD’ye, PTT’ye 2018 yılında ne kadar ve hangi zaman aralıklarında personel alınacağının açıklanması faydalı olacaktır. Sayın Bakanımız 4 soruya cevap verirse bazı belirsizlikler ortadan kalkmış olacaktır. Yukarıdaki 4 soruyu Sayın Ulaştırma Bakanımıza arz ediyoruz.

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

NOT: Yasal hakkımız saklı kalmak koşuluyla , Aktif link dahi verilse hiçbir ortamda kullanılamaz.