Gündem

Ulaştırma Bakanı Turhan Açıkladı! Marmaray 15 Temmuz'da Ücretsiz

15 Temmuz gecesi Türk milletinin demokrasiye olan inancı sayesinde hareket edildiğini ve o günlerin gurur verici olduğunu ifade eden Ulaştırma Bakanı Turhan’dan müjdeli haber geldi.

Darbe girişiminin yaşandığı gece, halkın tüm siyasi görüşlerini, farklılıklarını, yaşam biçimlerini, inançlarını, kıyafetlerini, görüşlerini, aidiyetlerini bir kenara bıraktığını ve birbiriyle kenetlenerek darbeye karşı duruşunu sözlerine ekleyen Turhan; “15 Temmuz şehitleri gibi kahramanlar var olduğu sürece bu millet ve devletin ilelebet payidar kalacağın” vurguladı.

15 Temmuz nedeniyle Marmaray’ın ücretsiz olacağını ifade eden Turhan trenlerinin karşılıklı olarak 15 dakikada bir sefer düzenleyeceğini belirtti.

Turhan, saat 08.00’den itibaren Halkalı’dan Gebze’ye giden trenlerin saat 10.00’dan itibaren Gebze’den Halkalı’ya giden trenlerin ise 10 dakika aralıklarla saat 23.50’ye kadar devam edeceğini ifade etti.

Turhan açıklamasında ise;

“Ayrıca mevcut 142 seferimize ilaveten 75 adet ilave sefer koyuldu. Günlük 433 bin 952 olarak sunulan yolcu kapasitesi ise 229 bin 200 kişi artırılarak, 663 bin 152 kişiye yükseltildi.” dedi.