Gündem

Ülkemizde En Çok Vaka Görülen İlimiz ! Valilikten Önemli Uyarı Geldi

1 Haziran’dan bu yana corona virüsü vaka sayıları artmaya başladı. Son günlerde vaka sayıları düşüşe geçti ancak yeteri kadar hızlı bir düşüş sağlanmıyor. Corona virüsü vakaları hakkında Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklama yapıldı. Davut Gül açıklamalarında il genelindeki corona virüsü salgını ile ilgili gelişmeleri belirtti ve vatandaşlara uyarı yaptı. 

EN ÇOK VAKA OLAN ÜÇÜNCÜ İL 

Gaziantep Valisi Davut Gül açıklamalarında aşı bulunana kadar bilinen tedbirlerin dışında yapılabilecek başka bir alternatifin olmadığını belirtti ve en çok vaka olan üçüncü il olduklarını vurguladı.

Davut Gül açıklamalarında gezmeyi dolaşmayı, toplu aktivitelerin terk edilmesi gerektiğini zorunlu olan işlerin yapılırken ağız ve burnu kapatacak şekilde maske takıp, sosyal mesafeye uyulması gerektiğini ifade etti.

SIK SIK TEMİZLİK

Gaziantep Valisi Davut Gül açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“En çok vaka olan 3. iliz. Gezmeyi, dolaşmayı, toplu aktiviteleri terk etmeliyiz. Zorunlu olan işlerimizi yaparken, ağız ve burnu kapatacak şekilde maske takıp, sosyal mesafeye uymalı ve sık sık temizlik yapmalıyız.”