Gündem

Ülker'in 'Küçük Kardeş Olmak' Temalı Reklam Filmlerine Tepki

Ülker’in 29 Mart tarihinde sosyal medya hesaplarından yayınladığı “Küçük Kardeş Olmak” reklamı, sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle karşılaştı.

Söz konusu reklam filminde darbe ve suikast gibi imalarda bulunduğu iddia edilirken, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker açıklama yaptı.

Murat Ülker, “Yurtdışındayım. Şimdi duydum.Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hakettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız” dedi.

Ülker’in çektiği 2 adet reklam filmi sosyal medyada ‘FETÖ’ Tehdidi olarak algılandı.

İlk reklam filminde “abiler” ve “ablalar” dikkat çekiyor.. Reklam filmi “Abilerimiz kahramanlarımız” cümlesiyle başlıyor… Sonra “bu kadar mutlu büyüdüysek ablalarımız sayesinde” deniliyor ve iki kardeşim kavgalarına yer veriliyor… Reklamın ilerleyen kısımlarında “1 Nisan Geliyor Şimdi Hesaplaşma Zamanı” denilerek küçük kardeşlerin büyüklerden “intikam” alacağı söyleniyor…

İkinci reklam filmi ise “1 Nisan Yaklaşıyor Tuhaf Şeyler Oluyor” yazısıyla başlıyor… 1 Nisan şakaları adı altında “eve dönerken bir parlama gözünü alacak, aniden kendini kale direği olarak bulacaksın” gibi ifadeler yer veriliyor.. Reklamın sonunda ise şimdi “hesaplaşma zamanı” ifadesi yer alıyor.. Filmde ayrıca “zehirlenme” vurgusu da yapılıyor…

Tepkilerden sonra Ülker firması reklamları sosyal medya hesaplarından sildi.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. meğerse hiç de bisküvi reklamı gibi değilmiş. şimdi farkettim.