Gündem

Ümit Özdağ MHP Genel Başkanlığına Aday Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ümit ÖZDAĞ  Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nde bir gazeteciye kendisinin de MHP Genel Başkanlığı’na aday olup olmayacağına dair sorular yöneltti.Daha önce kendisinin adaylığını doğrulayan bazı haberler çıkmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ adaylığıyla ilişkili dedikoduların doğruluk payı varmı? sorusuna “Var. Basında okuduğunuz şeyin doğru olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Yine Yeni Gelişme

Milliyetçi Hareket Partisi’nde gün geçmiyor ki yeni bir gelişme yaşanmasın. Son seçimlerde alınan sonuçlardan sonra parti içerisinde muhalefet sesleri yükselmiş , çeşitli il ve ilçe parti yönetimleri görevinden alınmış, bazı partililerin partiden ihracı dedikoduları yükselmişti. Milliyetçi Hareket Partisi eski milletvekillerinden Meral Akşener son seçimlerde MHP milletvekili aday listesinde yer almamıştı.

Meral Akşener ‘de Aday

Meral Akşener daha önce Genel Başkanlık için aday olduğunu açıklamıştı. Meral Akşener çeşitli yurt gezilerine çıkıyor ve destek toplamaya çalışıyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli henüz kongre hakkında bir açıklama yapmadı ve partililerden toplanan imzalar hakkında basına herhangi bir açıklama yapmadı. MHP üyelerinden büyük bir bölümü genel başkan seçimleri için olağanüstü kongre’nin toplanması taraftarı.

Parti içerisinde yükselen seslere rağmen henüz Milliyetçi Hareket Partisi yönetiminden herhangi bir olağanüstü kongre duyurusu yapılmadı ve yapılmayacağı da zaman zaman açıklamalarda belirtiliyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı için daha önce Koray Aydın‘da aday olduğunu açıklamıştı.

Gelişmeler ve en son habelerden kamupersoneli.net ile bilgi sahibi olabilirsiniz. Telefonunuza android uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Efe Yıldırım | Kamupersoneli.net