Gündem

Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah ile ilgili iğrenç detaylar ortaya çıkmaya başladı!

58 yaşındaki Uşşaki Tarikatının lideri Fatih Nurullah, çocuk istismarı suçundan tutuklanmıştı. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran olayla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan da büyük tepki gelmişti. Konuyla ilgili bakanlık yapmış olduğu açıklamasında, “Çocuk istismarıyla, masum yavrularımıza uzanan şeref yoksunu, hain ve zalim ellerle mücadele etmek hepimizin vazgeçilmez görevidir” denilmiştir.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

İğrenç olayla ilgili her geçen gün daha da iğrenç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Soruşturma devam ederken, istismara uğrayan kız çocuğunun ifadesi pedagog eşliğinde alındı. Alınan ifadede çocuğun bu yaşadıklarında birilerinin haberi olup olmadığı soruldu.

Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah ile ilgili iğrenç detaylar ortaya çıkmaya başladı!

ANNEM BU KİŞİYİ ALLAH DOSTU OLARAK GÖRÜYORDU

Kız çocuğunun vermiş olduğu ifade herkesi dehşete düşürdü. Annesinin bu olayı gördüğünü belirten çocuğun ifadesinde şunlar kaydedildi:

“Beni öptüğü zaman herkes aşağıda oluyordu. Kimseye söylemem için beni tehdit etti. Bana olayın ilk gerçekleştiği gün 100 TL para vermişti. Ben annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih’in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Annem ve arkadaşları da bunu görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi”