Gündem

Uzun Süre Yoğun Bakımda Kalmıştı ! Mehmet Ali Erbil'den Üzücü Haber Geldi

Evinin banyosunda geçirdiği kaza sonucu kaburgalarında kırık meydana gelen ve hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Erbil’in buradaki tedavisi sırasında ‘Kaçış sendromu’ hastalığının nüksetmesi dolayısıyla tedavi süresi uzamıştı.

Mehmet Ali Erbil 258 gün yoğun bakım tedavisi görmüş ve Temmuz ayında taburcu olmuştu.

MEHMET ALİ ERBİL SEVENLERİNİ KORKUTTU

Neler Oluyor Hayatta adlı programda kısa süre önce verdiği kilolarla gündeme gelen Erbil’in sabah saatlerinde hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı yönünde bir iddia gündeme geldi.

Konu ile ilgili olarak Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’ın aktardıklarına göre Erbil önceki akşam yeniden sevenlerini korkuttu. Aktarılanlara göre Mehmet Ali Erbil geçirdiği mide spazmı nedeniyle Maslak’taki özel bir hastanede tedavi altına alındı ve menajeri tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ‘kalp yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı’ iddiasının ise gerçek dışı olduğu belirtildi.

Evde düşüp kaburgasını kırdıktan sonra aylarca yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil’in setlere döndüğü konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde Erbil “Setlere döndük çok şükür. Filmin birkaç sahnesi için uzattığım sakallarımı da bugün kestirdim. Kendimi çok iyi hissediyorum” demişti.