Gündem

Vali Şahin, Beyazıt Vezneciler'de Meydana Gelen Patlama Yerinde İncelemelerde Bulundu

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vezneciler’de çevik kuvvet polisine yönelik bombalı saldırının ardından yaralıların hastaneye kaldırıldığını belirterek, “Şu anda olay yerinde yaralımız yok. Olay olur olmaz yaralılar anında hastanelere ulaştırıldı. Başsavcılığımız, bir savcımızın başkanlığında bir ekiple konuyla ilgili adli incelemelerine devam ediyor.” dedi. 

Şahin, Beyazıt Vezneciler’de meydana gelen patlamanın ardından, olay yerine incelemelerde bulundu.

Basın mensuplarına açıklama yapan Şahin, olay yerindeki incelemelerin devam ettiğini, daha detaylı bilgilerin gelişmeler oldukça paylaşılacağını söyledi.

Vali Şahin, basın mensuplarının olaya ilişkin soruları üzerine, geniş açıklamanın daha sonra yapılacağını kaydetti.

Yaralıların hepsinin hastaneye kaldırıldığını ifade eden Şahin, “Şu anda olay yerinde yaralımız yok. Olay olur olmaz yaralılar anında hastanelere ulaştırıldı. Başsavcılığımız, bir savcımızın başkanlığında bir ekiple konuyla ilgili adli incelemelerine devam ediyor.” diye konuştu.

Şu andaki tespitlere göre bombalı araç saldırısının yaşandığını dile getiren Şahin, kontrollü patlamanın sebebine ilişkin soru üzerine, “O tedbir gereği. Olaylar sırasında şüpheli herhangi bir şey olduğunda, bu tür olağan çalışmalardır. Birazdan kontrollü patlatma yapılacak. Herhangi başka bir şey yok.” bilgisini verdi.

Gazetecilerin sorularına devam etmesi üzerine Şahin, “Şu anda bu kadarla yetinelim arkadaşlar.” dedi.

AA

Kamupersoneli.net