Gündem

Vodafone'dan Esnafa Özel Limitsiz İnternet Hizmeti

Vodafone, esnafa özel olarak tasarladığı Dijital Dükkan Paketi ile maksimum hızda ultra limitsiz internet hizmeti sunacak.

Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren şirket, esnafın işini ve dükkanını dijitalleştirmek amacıyla hayata geçirdiği Dijital Dükkan Paketi ile esnafın tüm teknolojik ihtiyaçlarını tek bir pakette buluşturdu.

Vodafone, Dijital Dükkan Paketi ile internetten sabit telefona, tabletten futbol ve filme kadar tüm ihtiyaçları tek bir paket altında sağlayacak. Paket kapsamında Vodafone tarafından kullanıcılara sabah 7’den akşam 7’ye kadar bulunulan lokasyonun izin verdiği en yüksek hızda, hiçbir kotası bulunmayan, ultra limitsiz internet hizmeti verilecek. Ayrıca dileyene ek olarak Samsung Galaxy Tab3 Lite7 tablet ve aylık sabit ücreti olmayan “konuştukça öde” özelliğine sahip dijital sabit telefon hizmeti bir arada sunulacak. Üstelik bu hizmetin alınması durumunda hat bedeli Vodafone tarafından karşılanacak.

Kullanıcılar ayrıca hiçbir ek ücret ödemeden 12 ay boyunca 4 haftalık Lig TV yayınına sahip “Digitürk Play Spor Extra” ya da dünyaca ünlü filmleri izleme fırsatı sunan “Digitürk Play Eğlence” paketlerinden birini de ücretsiz olarak seçebilecek.

“Müşteriler önceden esnaftan çay, kahve isterdi şimdi internet istiyor” 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye’de tüm işletmelerin dijitalleşmesi hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu doğrultuda esnafın tüm teknolojik ihtiyaçlarını tek bir pakette topladıklarını ifade etti.

Aksoy, Vodafone olarak bugün sadece bir mobil iletişim şirketi olmaktan çıkarak evlere ve işletmelere yönelik birçok sabit iletişim hizmetini de tek elden sunan ve abonelerine her an her yerden yüksek hızlı internete bağlanma avantajı sağlayan bir genişbant telekomünikasyon şirketi konumunda olduklarını belirtti.

Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi olarak Türkiye’deki tüm işletmelerin telekom ihtiyaçları için uçtan uca çözümler sunduklarını, özel çözümler geliştirip uyguladıklarını anlatan Aksoy, şunları kaydetti:

“Kendimizi işletmelerin ‘dijital iş ortağı’ olarak konumlandırıyoruz. Dijitalleşme, artık her an her yerde ve hayatımızın her alanında yer alıyor. Esnafımızın da bu dijital dünyaya ayak uydurması gerektiğine inanıyoruz. Zira zaman değişti, esnaflık da değişti. Müşteriler önceden çay, kahve isterdi, şimdi internet istiyor. Yani internetsiz olmuyor. Tüm bu etkenleri göz önünde bulundurarak biz de esnafımızın teknolojik ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir Dijital Dükkan Paketi oluşturduk. Böylece esnafımızın dijitalleşmesine katkıda bulunmak için yeni bir dönemi başlatıyoruz. Esnafın dükkanını dijitalleştirmek için onları internette sınırlamayan adil kullanım kotasız, ultra limitsiz maksimum hızda bir internet deneyimi sunuyoruz. Bunun yanında birçok içeriği de uygun fiyat avantajıyla sağlıyoruz. Vodafone olarak herkes dijitalleşebilsin istiyoruz. Hala dükkanını dijitalleştirmeyen ve internet erişimi olmayan tüm esnaf vatandaşlarımızı Dijital Dükkan Paketi’nden yararlanmaya davet ediyoruz.”

Kamupersoneli.net | AA