Gündem

Yaptıkları düğünün sonuçları çok ağır oldu! 35 kişi pozitif! 200'den fazla kişi karantina altında!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde Denizli’nin de aralarında olduğu bölgeleri ziyaret etmiş değerlendirmelerde bulunmuştu. 7 kentin sağlık müdürlüyle değerlendirme yapan Koca, tedbirlerin arttırılmasını istedi.

YASAK GETİRİLDİ

Konuyla ilgili kent genelinde İl Pandemi Kurulu sigara içmek için maskenin doğru takılmadığını belirterek, yasak getirilmişti. Bununla birlikte meydan, park ve sıraya girilmesi gereken yerlerde yasak kararı alındı.

Yaptıkları düğünün sonuçları çok ağır oldu! 35 kişi pozitif! 200'den fazla kişi karantina altında!

YAPILAN DÜĞÜN, İLÇEYİ YAKTI

Denizli’nin Güney İlçesinde P.F ve M.A çiftinin kına gecesi yapıldı. İddiaya göre çiftin kına gecesi için 1saat için alındı. Sürenin dolmasına rağmen, kutlamalar devam etti. Burada tespit edilemeyen bir davetliden kalabalığın büyük bir bölüme virüs bulaştı. Bu sebeple 35 kişi salgına yakalanırken, 200 kişiden fazla karantina altına alındığı belirtildi.

O BÖLGEDE KARANTİNA 474

Özellikle son dönemde vaka sayısının arttığı Sarayköy ilçesinde toplamda 474 kişinin karantina altına alındığı belirtildi. İlçe merkezinde yaklaşık olarak 105 kişinin, köylerde ise 109 kişinin pozitif vaka olduğu gelen iddialar arasında.