Gündem

Yeni gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nin ilk kabinesi  açıklandı. Yeni kabinedeGençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu oldu. 

İşte Spor Bakanı olan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na dair detaylar,

MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU KİMDİR?

Mehmet Muharrem Kasapoğlu halen Spor Toto Teşkilatının başkanlığı görevini yürütüyor. Geçmiş dönemde ise Başbakanlık Müşavirliği görevlerimde de bulundu. AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ın damadı olan Mehmet Kasapoğlu spor konusunda yapmış olduğu açıklamaları ile gündeme gelmişti.  Mehmet Muharrem Kasapoğlu ayrıca halen yürüttüğü Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevinde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak amacıyla, spor yapmalarına imkan sağlayacak projeleri ile biliniyor. 

Spor alanında önemli projelere imza atan Mehmet Muharrem Kasapoğlu yurt genelinde sporda tesisleşmeye yönelik attığı önemli adımlarla büyük takdir toplamıştı. Mehmet Kasapoğlu ayrıca, Spor Toto olarak her seviyedeki sportif katılımı cesaretlendirmek ve artırmak, uygun gelişim için kaynaklar oluşturmak, spor etkinliklerine ve hizmetlerine erişimin artmasına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yürütmüştü. 

Kamupersoneli.net – ANKARA