Gündem

Yeni KYK Yönetim Kurulu Başkanı Belirlendi!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 79. Olağan Genel Kurulu toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra çok sayıda eğitimci akademisyende katıldı. 

KYK YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK’nın gerçekleştirilen 79. Olağan Genel Kurulu toplantısı kapsamında yeni yönetim kurulu başkanı da belirlendi. Gerçekleştirilen kurul sonrası Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yeni yönetim kurulu başkanı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman olarak belirlendi. 

YÖNETİM KURULU KADROSU

KYK Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın yönetim kurulu kadrosu da şekillendi. Yeni başkanın kadrosunda önemli akademisyenler yer aldı. Bu isimler arasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Doğru, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Prof. Dr. Sinan Aksu, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Prof. Dr. Bahtiyar Sazlık, Kalkınma Bakanlığı Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanı Mehmet Yavuz, Öğrenci temsilcisi Büşra Kaftan yer aldı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA