Gündem

Yoğun Bakımda Skandal ! Hemşireler Hastaya Sigara Verip Eğlendiler

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da meydana gelen olayda, iddiaya göre yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan hastaya, hemşireler sigara vererek yaşlı adamla eğlendiler.

Küfür Ederek Sigarayı Yere Fırlattı

Bir hemşirenin kameraya aldığı olayda, yaşlı adama sigara ve çakmak veriliyor. Hasta sigarayı ağzına götürmeye çalışınca başka bir hemşire tarafından engelleniyor. Bu olaylar yaşanırken hemşireler kahkalar arasında eğleniyorlar.

Sigarayı veren hemşire yaşlı adama ‘sen sigara içiyormuydun’ diyerek soru soruyor ve dalga geçildiğini anlayan yaşlı adam küfür ederek sigarayı yere fırlatıyor.

Soruşturma Başlatıldı

Sakarya’da özel bir hastanenin yuğun bakım ünitesinde tedavi gören hastaya hemşireler tarafından sigara verilip dalga geçilmesiyle alakalı olay bir video da yer aldı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ile birlikte İl Sağlık Müdürü hemşireler hakkında soruşturma başlattı.

Sağlık Bakanlığı Şu Açıklamayı Yaptı

Sakarya’da özel bir hastanenin yoğun bakımında kaydedilen (Hastaya sigara içirilmesi) görüntüler üzerine, İl Sağlık Müdürlüğünce soruşturma  başlatıldığı bildirildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA