- Haberler
- Personel Alımı
- Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Özel Öğrenci Kontenjan ve Başvuru Şartları Açıklandı
Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Özel Öğrenci Kontenjan ve Başvuru Şartları Açıklandı
Polis Akademisi Başkanlığı, Güvenlik Bilimleri Enstitüsü'nde faaliyet gösteren Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında belirtilen kontenjanlarda 40 özel öğrenci alınacağını açıkladı.Başvuru İçin İstenen Belgeler: * Başv
Polis Akademisi Başkanlığı, Güvenlik Bilimleri Enstitüsü’nde faaliyet gösteren Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında belirtilen kontenjanlarda 40 özel öğrenci alınacağını açıkladı.
Başvuru İçin İstenen Belgeler:
* Başvuru Dilekçesi, (Enstitü Müdürlüğünde doldurulacaktır. Her aday sadece bir programa başvurabilir)
* Lisans/Tezli yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği ve fotokopisi, (Yurtdışından alınan diplomalar için YÖK'ten alınan denklik belgesi) (Mezuniyet bölüm şartı aranmamaktadır.
* Fotoğraflı nüfus cüzdanı ve fotokopisi
* Bir (1) adet yarım kapaklı dosya ve bir (1) adet şeffaf dosya
* Döner Sermaye hesabına başvuru ücretinin yatırıldığını gösterir makbuz. (Başvuru esnasında Enstitümüzde yatırılacaktır.)
* Varsa ALES Sonuç Belgesi (2014 Güz Dönemi ve sonrası geçerlidir.)
* Varsa ÜDS, KPDS, YDS veya eşdeğer dil sınavı sonuç belgesi.
Başvurular şahsen yapılacak.
Yukarıdaki belgeler sırasıyla yarım kapaklı dosyaya eklenerek başvuru sırasında görevlilere teslim edilecek.
Başvuru Takvimi:
KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA
Bakmadan Geçme