Genel

Saç Modasında Yeni Trend: Saç Dibi Simi

Kıyafet modasında tasarımların şekli şemali değişim gösterdiği gibi saç modelleri de çeşitli değişikliklere yönelebilir. Bazen renk değişir, tıpkı kıyafetlerde favori renkler olduğu gibi. Saç modasını da küçümsememek gerek. Dış görüntümüzü bir anda bambaşka anlamlara çeken yeni model saç modelleri kişiden kişiye farklı durabilir, bu tamamen yüzün şekline bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

2015-2016 saç modası şuana kadar görülmedik duyulmadık yepyeni bir trend ile karşımıza çıkıyor.

Saçlarda Yeni Trend: Saç Dibi Simi
Evet evet yanlış duymadınız saç dibi simi…
O bildiğiniz parlak ışıltılı simleri ortadan ayırdığınız saçlarınızın tam ortasına bildiğiniz bol bol dökerek baştan sona bir yol oluşturuyorsunuz adeta. Tüm dünyada saç modasına bomba gibi giriş yapan bu özel trend şimdilerde ülkemizde de oldukça rağbet göremeye başlıyor.

Saç dibi simi uygulaması için doğru sonuçlara varmak istiyorsanız saçlarınıza bu özel uygulamayı yapmadan önce saçlarını güzelce ortadan ikiye ayırmanız lazım. Sıkı bir şekilde her iki taraftan tutulmuş saçların ortasına istediğiniz renklerden olsan saç simini uygulayabilirsiniz. Veya saçlarınızı alından başlayarak boynunuza doğru şeritler halinde örgü yaparak her örgünün arasına yine sevdiğiniz renklerden oluşan simleri dökerek ortaya çok renkli ve bir o kadar marjinal bir duruş katabilirsiniz.

Renkli saç modası ile uyum sağlayan bu özel saç trendlerini sizlerde doğal saçlarınızla veya istediğiniz renklere boyanmış saçlarınız ile kolayca kullanabilirsiniz.

Saç dibi simi saç trendi 2016 yılında büyük ilgi bulacak gibi duruyor. Sizlerde saçlarınıza bu özel uygulamayı bir kez olsun uygulayarak bulunduğunuz ortamlarda kısa sürede fark yaratabilirsiniz.

Işıltılı ve marjinal saçlarınız ile tüm gözleri üzerinize çekerek yeni trendlerin ilk akımcıları siz moda tutkunları olabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken saçlarınızın arasını açıp deriyi ortaya çıkartmak ve saçları gergin bir şekle sokarak arada kalan saç derisine ister sarı, ister mavi, ister kırmızı veya metalik renklerden oluşan simleri dökerek güzel bir görüntüye kolayca imza atabilirsiniz.

Kamu haberleri, sınavlar, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, spor, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır.Ayrıca Twitter üzerinden #kamupersoneli hashtagi ile dile getirilmesini istediğiniz herşeyi bizlere ulaştırabilir, sosyal medyada da kamu gündeminden haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara