- Haberler
- Kültür ve Sanat
- Hakan Altun Ajda Pekkan aşk iddiaları hakkında flaş açıklama Ajda Pekkan'dan geldi! Ben bile ikna oldum!
Hakan Altun Ajda Pekkan aşk iddiaları hakkında flaş açıklama Ajda Pekkan'dan geldi! Ben bile ikna oldum!
Seren Serengil sunuculuğunu yaptığı programda Ajda Pekkan ve Hakan Altun'un aşk yaşadığını iddia etti.Magazin gündeminde ses getiren iddialara Pekkan ve Altun'dan yanıt gecikmedi.
Seren Serengil sunuculuğunu yaptığı programda Ajda Pekkan ve Hakan Altun’un aşk yaşadığını iddia etti. Magazin gündeminde ses getiren iddialara Pekkan ve Altun’dan yanıt gecikmedi. Ajda Pekkan hakkında çıkan aşk iddiaları için, "O kadar emin konuşmuşlar ki, ben bile ikna oldum aşk yaşadığımıza! Hakan çok iyi bir insan. Çok iyi dostuz. Bir şey olsa, zaten deklare ederiz” ifadelerini kullandı.
Şarkıcı Hakan Altun ise yaptığı iddiaları yalanladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün bir magazin programında sayın Ajda Pekkan ve şahsımla ilgili yapılan haber tamamen asılsızdır. Ajda Hanım’la müzik ve dostluk dışında herhangi bir ilişkimiz yoktur. Kendisine olan saygım ve hayranlığım dışında dedikoduya mahal bırakacak herhangi bir davranışım da olmamıştır.
1 Ekim’de yayınlanacak yeni projemle ilgili gündeme gelmem gerekirken, böylesine aslı astarı olmayan bir dedikoduyla gündeme gelmek beni ziyadesiyle üzmüştür.
Ajda Pekkan gibi herkesin hayran oluğu bir sanatçıyla müzik camiasındaki dostluğumuz ve yapmayı planladığımız düet projemiz, bu asılsız haber nedeniyle zarar görmeyecektir. Her yazılana ve söylenene inanmamanız dileğiyle tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım."
Ne olmuştu?
Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil programda 74 yaşındaki Ajda Pekkan ve 48 yaşındaki Hakan Altun'un flört ettikleri söylemişti.
Serengil tarafından ortaya atılan aşk iddiaları, "Bodrum'da annemin bir yakınından bu bilgiyi aldım. Kadın Ajda Pekkan'ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun'la aşk yaşıyormuş. Ben çok desteğim çok mutlu olurlar. İkisi bir düet yapsa yer yerinden oynar. Ben yakıştırdım onları. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar. Baskıdan dolayı inşallah ayrılmazlar" şeklinde açıklanmıştı.
Bakmadan Geçme





