Hanımına özel iş ilanı yayınlayan rektör hakkında flaş gelişme!
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, İmam hatip öğretmeni olan eşini, İslami Bilimler Enstitüsü'ne sekreter olarak atayalı 3 yıl, Tepkiler üzerine kadrosunu Dil Uygulama Araştırma Merkezi'ne kaydıralı 1,5 yıl, eşi için adrese teslim Personel Daire
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, İmam hatip öğretmeni olan eşini, İslami Bilimler Enstitüsü’ne sekreter olarak atayalı 3 yıl, Tepkiler üzerine kadrosunu Dil Uygulama Araştırma Merkezi’ne kaydıralı 1,5 yıl, eşi için adrese teslim Personel Daire Başkanlığı kadrosu açalı bir ay oldu.
YÖK, Rektör Bağ hakkında almış olduğu karar şöyle;
Yükseköğretim Genel Kurulunun 10.08.2020 tarihli toplantısında, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ hakkında Yüksek Denetleme Kurulu'nun raporu görüşülmüş ve Hüseyin Bağ görevinden uzaklaştırılmıştır.
Soru şu: Bu kul hakkını yemek değilmidir? Eğer kul hakkı ise okuduğunuz okullarda kul hakkının ne demek olduğu öğretilmiyor mu?
Bakmadan Geçme





