- Haberler
- Personel Alımı
- İbrahim ÖZTÜRK: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 265 Personel Alımı Yapılacak
İbrahim ÖZTÜRK: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 265 Personel Alımı Yapılacak
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımlarına dair çok önemli bir açıklama geldi.Kurum tarafından personel alım ilanı bekleyen binlerce adayı ilgilendiren açıklamasını Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanı İbrahim Öztü
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımlarına dair çok önemli bir açıklama geldi. Kurum tarafından personel alım ilanı bekleyen binlerce adayı ilgilendiren açıklamasını Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanı İbrahim Öztürk yaptı.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanı İbrahim Öztürk, katılmış olduğu bir program kapsamında yapmış olduğu konuşmasında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine çeşitli kadrolardan 265 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte konuya dair detaylar,
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE 265 PERSONEL ALIMI YAPILACAK
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanı İbrahim Öztürk, Hacı Bayram Veli Öğrenci buluşması etkinliğine katıldı. Burada programa katılan katılımcılara yönelik bir konuşma yapan İbrahim Öztürk, çok sayıda aday tarafından beklenen personel alımı ile ilgili son gelişmeleri paylaştı.
İbrahim Öztürk, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne personel alımları için belirlenen kadro miktarının Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile belirlendiğini vurguladı. Bu kapsamda 2 farklı kadrodan personel alımı yapılacağını açıklayan İbrahim Öztürk, kurumun Büro Personeli ve Tekniker alımı yapacağını söyledi.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne personel alımlarına dair Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanı İbrahim Öztürk tarafından yapılan açıklama; “Personel alımı kurum politikaları dışında devlet politikalarına bağlıdır. Devlet personel başkanlığı her yıl kadro tahsis etmektedir. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü de Cumhurbaşkanlığımızdan bu yönde izin talep etmiştir. İzin alındığı takdirde 2018 yılı için 101 tane sözleşmeli büro personeli 164 tane de tekniker olmak üzere 265 kişi alım yapacaktır.”
Not: Aylardır alım yapılması için uğraşan emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunları, personel alımının 2018 KPSS Önlisans öncesi yani 2016 KPSS puanları ile olmasını istemektedirler.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





