İçişleri Bakanı Soylu: Polisimizi Ezdirmem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Sakarya Caddesi'nde yasa dışı gösteri yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan bir kadına yönelik 'polisin tacizde bulunduğu' iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.Bakan Soylu bu konu hakkında açıklam
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Sakarya Caddesi'nde yasa dışı gösteri yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan bir kadına yönelik "polisin tacizde bulunduğu" iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu bu konu hakkında açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi.
BAKAN SOYLU'NUN AÇIKLAMALARI
Sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu olaya ilişkin mesaj paylaşan İçişleri Baknaı Süleyman Soylu açıklamalarında taciz olması durumunda ilk başta kendilerinin bu tür olayların üzerine gideceğini ifade etti. Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle oldu:
"Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra 'kargatulumba' gözaltına alınırsınız" ifadesini kullanan Soylu, "Hayatı kendi gibi düşünmeyenleri tacizle geçenlerin 'Babası FETÖ'den ihraç,kardeşi DHKP-C'li proje kadın' üzerinden polisi ezmesine müsaade etmeyiz"
Bakmadan Geçme





