İçişleri Bakanı Soylu'dan FETÖ Açıklaması! 'En İyi Çocuklarımızı Devşirdiler'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Beylikdüzün'de bazı etkinliklere katıldı.Katıldığı etkinlikler kapsamında bazı açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, ''En iyi çocuklarımızı devşirdiler.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Beylikdüzün'de bazı etkinliklere katıldı. Katıldığı etkinlikler kapsamında bazı açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, ''En iyi çocuklarımızı devşirdiler.'' dedi.
EN İYİ ÇOCUKLARIMIZI DEVŞİRDİLER
Bakan Soylu, Türkiye'nin çok büyük bir beladan kurtulğunu vurgulayarak FETÖ'nün eniyi çocukları devşirdiğini söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamasında ayrıca bu konunun siyasi tartışma malzemesi olacağını söyleyerek, ''Büyük beladan Türkiye kurtulmuştur, FETÖ belasından. En iyi çocuklarımızı kandırdılar. En iyi çocuklarımızı devşirdiler. Bugün 'Bunu şu yaptı, bu yaptı.' diye siyasi alanda bu kavgayı yapacaklarına birileri, 'Biz geleceği nasıl planlamalıyız? Bu ülkeyi hangi neslimiz, nasıl ve ne şekilde yönetecek?' diye bir uğraşın içerisinde olmalıdırlar." ifadelerini kullandı.
TERÖR KONUSUNA DA DEĞİNDİ
Terör konusu ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Bakan Soylu ''Milletimiz bayram tatilinde ama evlatlarımız ve aslanlarımız uyumuyor. 7 teröristi daha etkisiz hale getirdik. Şimdi 2 terörist daha etkisiz hale geldi. Biraz önce arkadaşlar bilgisini verdi. PKK denilen terör örgütü uyuşturucudan yılda 1,5 milyar dolar para kazanıyor. Bu az bir para değildir. Birçok alanlarını tıkadık. Dağa adam götürme mekanizmalarını neredeyse bitirdik. Son üç ay; 2, 2 ve 3 toplam 7 kişiyi dağa götürebildiler. Geçen sene 600 olan rakamı bu senenin ilk 7 ayında 60'ların altında tutabilme fırsatına sahip olduk. Bu topyekun bir mücadeledir. Eğitim de istihdam da bu mücadelenin içerisindedir. Tünelin ucunda ışığı gördük. Bir iki yapmamız gereken iş daha var. Onların da ne olduğunu vatandaşımız biliyor." dedi.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





