• Haberler
  • Gündem
  • İçişleri Bakanlığı Duyurdu: Kemal Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı Düzenleyen Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanlığı Duyurdu: Kemal Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı Düzenleyen Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanlığının resmi internet sitesinden yeni bir duyuru yayımlandı.Yayımlanan duyuruya göre 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu konvoya Artvin'de saldırı düzenleyen ve bir Jandarma erinin şehit edilmesine neden olan teröris

İçişleri Bakanlığının resmi internet sitesinden yeni bir duyuru yayımlandı.

Yayımlanan duyuruya göre; "CHP  Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun  içinde bulunduğu konvoya Artvin'de  saldırı düzenleyen ve bir Jandarma erinin şehit edilmesine neden olan terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Söz konusu yayımlanan duyuru içerisinde ise;

"ANKARA-(28.05.2018)- CHP  Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun  içinde bulunduğu konvoya Artvin'de  saldırı düzenleyen ve bir Jandarma erinin şehit edilmesine neden olan terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Kars İli Kağızman İlçesi Madur Bölgesinde  faaliyet  gösteren  bir grup teröriste yönelik, 22.05.2018 tarihinde yapılan operasyonda, ölen teröristler arasında sözde Artvin  açılım grup sorumlusu Velat (K) Behçet Avras isimli örgüt mensubunun da etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

"ANKARA-(28.05.2018)- CHP  Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun  içinde bulunduğu konvoya Artvin'de  saldırı düzenleyen ve bir Jandarma erinin şehit edilmesine neden olan terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme