İçişleri Bakanlığı duyurdu: O terörist sınır dışı edildi!
Suriye'de yakalanan ve sorgu işlemleri gerçekleştirildikten sonra ülkelerine gönderilen teröristlere bir yenisi daha eklendi.TERÖRİSTLER ÜLKELERİNE GÖNDERİLİYOR! Sosyal medya hesabından Yabancı Terörist Savaşçıların (YTS) ülkelerine iadelerine devam edild
Suriye'de yakalanan ve sorgu işlemleri gerçekleştirildikten sonra ülkelerine gönderilen teröristlere bir yenisi daha eklendi.
TERÖRİSTLER ÜLKELERİNE GÖNDERİLİYOR!
Sosyal medya hesabından Yabancı Terörist Savaşçıların (YTS) ülkelerine iadelerine devam edildiğini açıklayan İçişleri Bakanlığı 1 teröristin daha ülkesine gönderildiğini duyurdu.
BAKANLIK DUYURDU!
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Yabancı Terörist Savaşçıların (YTS) ülkelerine iadelerine devam edilmektedir. Bu kapsamda bugün 1 Fas uyruklu YTS ülkesine sınır dışı edilmiştir " denildi.
Bakmadan Geçme





