• Haberler
  • Politika
  • İçişleri Bakanlığı Karamollaoğlu'nu Korumakla Görevli 4 Polisi Geri Çekti

İçişleri Bakanlığı Karamollaoğlu'nu Korumakla Görevli 4 Polisi Geri Çekti

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nu korumakla görevlendirilen 2 polisin haricinde 2 polis memur daha verildiği bilinirken yeni bir detay geldi.Sözcü Gazetesi'nin haberine göre İçişleri Bakanlığı tarafından alınan ka

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nu korumakla görevlendirilen 2 polisin haricinde 2 polis memur daha verildiği bilinirken yeni bir detay geldi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararla beraber 4 polisinde İçişleri Bakanlığı tarafından geri çekildiği ifade edildi ve SP Lideri korumasız kaldı.

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu yaptığı açıklamasında;

"Normal olarak genel başkanlara 2 koruma veriliyor. Seçim sırasında Cumhurbaşkanı adayları için koruma sayısı artırıldı.

Ama bunları geri çektiler. Biraz da şaşırdım, garibime gitti. Her halde Türkiye'ye tam manasıyla güven ortamı geldiği için böyle bir adım attılar.

Şunu herkes bilsin; biz inançlı insanlarız. Ölümün de bir gerçek olduğunu biliriz. Bir gün gelip bu ruhu teslim edeceğiz.

Şöyle mi teslim ederiz, böyle mi, bunu bilmeyiz. Ama bu kadar basit bir meseleyi seçimin hemen arkasından gündeme alanlarını da milletin vicdanına havale ediyorum.

Şaşırdım. Korumaların gitmesine değil, hükümetin aklına, bu kararı alanların aklına şaşırdım.

Bu kadar basit bir yaklaşım tarzı..Böyle başlarlarsa, hep söyledik, suya tersten giriyorlar.

Bizim için ne olacak ki? Koruma varmış yokmuş.." dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme